O nama

Tko smo?

Bit Promet d.o.o je trgovačko poduzeće specijalizirano za prodaju i distribuciju sustava i materijala za gradnju.  Nudimo velik izbor materijala za fasade, žbuke, suhu gradnju, hidro i termo izolacijske materijale, te ostali potreban pribor.

Kako smo nastali?

Bit Promet d.o.o započeo je poslovanje 2000 godine s distribucijom hidroizolacijskih materijala. Razvojem prodaje uvidjeli smo da će izolacijski  materijali zauzeti važno mjesto u budućoj gradnji. Logičan slijed je bio razviti prodaju toplinskih fasadnih sustava. Cilj je bio pružiti kvalitetna, stručna i cjelovita rješenja za izolaciju od stiropora i kamene vune, koja su najbolja i najisplativija rješenja za uštede kod grijanja prostora.

Kvalitetnom ponudom ,profesionalnom uslugom i pristupačnim cijenama proširili smo svoje poslovanje na program suhe gradnje i spuštenih stropova. Kroz ovo vrijeme stvorili smo kvalitetne poslovne odnose sa proizvođačima građevinskog materijala, a kao pouzdan distributer stekli smo povjerenje naših klijenata.

Gdje smo danas?

Prisutni smo na devet prodajnih lokacija, te pokrivamo gradove Zagreb, Rijeku, Bjelovar, Koprivnicu, Sisak, Karlovac i Dalmaciju iz grada Vodica . Stalnim ulaganjem i edukacijom naših zaposlenika jamčimo kvalitetna rješenja u gradnji, visokokvalitetne proizvode po europskim standardima  i brze isporuke po cijeloj Hrvatskoj.

Vizija

Cilj nam je nastaviti  kvalitetan rast  i razvoj  u prodaji sa naglaskom na našu specijalnost. Želimo ostvariti suradnju sa novim klijentima, koji će kao i naši dosadašnji poslovni partneri, prepoznati prednosti fleksibilnosti i jednostavnosti našeg poslovanja i suradnje s nama. Naša vizija je “Graditi dugoročne odnose sa povjerenjem”. Za nas je to smisao uspješnog poslovanja i svrha postojanja  BIT prometa.

Jer „BIT GRADNJE JE U BIT PROMETU“!

 

Pravila o privatnosti