Optimalan izolacijski materijal s kojim ćete se posvuda osjećati udobno i koji će ispunjavati zahtjeve suvremene toplinske izolacije.

U mineralnu vunu ISOVER idu samo sirovine koje čuvaju resurse i ne štete prirodi. Jedan od sastojaka je i 65 % udio kvalitetnog starog stakla koji mineralnu vunu ISOVER čini pravim reciklažnim izolacijskim materijalom. Mineralna vuna ISOVER također je i prirodni izolacijski materijal jer pored starog stakla glavni sastojak je kvarc koji je u prirodi prisutan u izobilju.

Mineralna vuna ISOVER sigurna je u radu i eksploataciji, potvrđeno je neškodljiva za zdravlje prema Direktivi 97/69/EZ Europske komisije, ne sadrži freone ni pesticide, kemijski je neutralna, izvrsna je toplinska, zvučna i protupožarna izolacija, ne gori, ne sadrži protupožarne kemikalije opasne za podzemne vode, dugotrajna je, ne trune i paropropusna.

Prednosti mineralne vune ISOVER počinju već  od same ugradnje:
• do 75% uštede na skladištenju i prijevozu zahvaljujući velikoj kompresiji
• jednostavan rad
• stabilan oblik, velika vlačna čvrstoća
• nema složenih rezova
• iz role na zid
• svestrano primjenjiva, može se skidati i ponovo postavljati, može se reciklirati
• jednostavno se uklanja

Pomoću izolacijskih materijala ISOVER jednostavno brinete za bolju klimu: kako u okolišu tako i u vašemu vlastitome domu. Smanjujete potrošnju energije, a istodobno povećavate udobnost zahvaljujući boljoj klimi i boljoj zvučnoj izolaciji. Mineralna vuna može se koristiti za uređenje potkrovlja, drvene konstrukcije, unutarnje uređenje, stropove, podove i ventilirane fasade.

ISOVER slovi kao svjetski sinonim za veću udobnost i manje troškove grijanja. Kvalitetni izolacijski materijali ISOVER doprinose smanjenoj potrebi za grijanjem te tako direktno utječu na smanjenje emisije štetnih tvari.

Našu ponudu ISOVER proizvoda možete provjeriti ovdje: http://bitpromet.hr/category/nasi-proizvodi/termoizolacije-nasi-proizvodi/isover/