Mapei Ultracolor Plus

Poboljšana, brzovezujuća i brzosušeća, vodoodbojna masa za fugiranje za fuge širine od 2 do 20 mm, izrađena prema BioBlock® i DropEffect® tehnologiji ne iscvjetava i ne uzrokuje plijesan.
Područje primjene: Fugiranje unutarnjih i vanjskih podnih i zidnih obloga od svih vrsta keramičkih pločica (dvaput i jednom pečenih, klinker, porculaniziranih itd.) terakote, obloga od kamena (prirodnog, mramora, granita, aglomerata itd.) staklenog i mramornog mozaika. Osigurava potpuno jednoličnu boju, ne uzrokuje iscvjetavanje, brzo se suši, te su podne i zidne obloge brzo spremne za upotrebu.
BioBlock® tehnologija koja je primijenjena na ovom proizvodu blokira stvaranje plijesni, te njihovo prodiranje na površinu fuge u vlažnim uvjetima. Također, upotreba specijalnih hidrofobičnih dodataka DropEffect® osigurava masi za fugiranje visoka vodoodbojna svojstva, te se zbog toga manje prlja i ima odličnu trajnost.
Idealna je za fugiranje vanjskih fasada, balkona, terasa, bazena te kupaonica i kuhinja. Posebno je primjerena za fugiranje podova u supermarketima, restoranima, aerodromima, te ostalim javnim površinama.

POTROŠNJA: Ovisno o veličini fuge.

AMBALAŽA: Vreće od 25 kg, kutije od 5 i 1 kg, ovisno o boji.